Rabljeni viličar Hrvatska | Proizvodi

Regalni viličari

Fleksibilno, efikasno i sigurno u skladištu

Rukovanje teretom u skladištima zahtjeva brojne pokrete i manevriranje, često u skučenim prostorima i na visini. Linde viličari prilagođeni su ovim uvjetima i osiguravaju izuzetno efikasan rad u skladištima sa visokim regalima. Pored izvrsne upravljivosti, specijalni displej i sistemi pomoći pomažu vozaču da omogući sigurno i brzo rukovanje. Na primjer, oni automatski podešavaju brzinu podizanja i kretanja ili točno kompenziraju oscilacije portala u određenim modelima.

Dizajn vozačke kabine i portala pruža optimalnu svestranu vidljivost. Osim toga, vozačeva kabina i upravljački elementi su razvijeni na osnovu individualnih ergonomskih zahtjeva vozača. Na primjer, Linde kontrola opterećenja integrirana u naslon za ruku i vozačka kabina bez vibracija omogućavaju rad bez umora. Dodatna oprema, poput panoramskog oklopljenog staklenog krova, povećava sigurnost vozača u uskim prolazima i pri rukovanju teretom na visini.

Svi modeli izuzetno su isplativi za održavanje zahvaljujući komponentama sa niskim održavanjem i dugim intervalima održavanja. Kompanije mogu izabrati pravi viličar za svoje potrebe iz širokog asortimana proizvoda. Ovisno o modelu, visine portala mogu dostići oko 14 metara sa nosivošću do 2,5 tone.

Regalni viličari | Rabljeni viličar
Rabljeni viličari

Pametna alternativa

Zahtjevi za rabljene viličari su jednako individualni kao i kompanije koje ih koriste. Konkretno, novoosnovana poduzeća, kompanije u fazi rasta ili sa različitim radnim vremenom za viličare, traže mogućnosti da ispune svoje specifične zahtjeve i pouzdano i ekonomično. Rabljeni viličari kompanije Studio77 Linde viličari Hrvatska d.o.o. visokokvalitetna su i isplativa alternativa. Rabljeni viličari su također logičan dodatak za kompanije sa većom flotom viličara, ako je cilj pružanje odgovarajuće kombinacije nove opreme i rabljenih viličara a kako bi se zadovoljili različiti zahtjevi posla i primjene.

Kompanija Studio77 Linde viličari Hrvatska d.o.o. razvila je visokokvalitetno, pouzdano rešenje za ove zahtjeve. U tu svrhu rabljeni Linde viličari prolaze kroz standardizirani postupak reparacije. Ovo osigurava da rabljeni viličari ispunjavaju nužne standarde kvalitete za primjenu u najrazličitijim zahtjevima i uvjetimaa poslovanja.

Rabljeni viličari | Rabljeni viličar
Kratkoročni najam viličara

Budite spremni za neočekivane zahtjeve

Ako trebate pokriti sezonski pik, ili se pripremiti za predstojeći događaj ili se jednostavno pozabaviti činjenicom da su vaše knjige narudžbi pune, morati ćete maksimalno olakšati svojoj radnoj snazi i strojevima za upravljanje dodatnim radnim opterećenjem.

Naš model kratkoročnog najma viličara su vam na raspolaganju neprekidno, gdje možete računati na nas kao pouzdanog partnera u najrazličitijim zahtjevima posla. Bilo gdje da se nalazite u Hrvatskoj, možete biti sigurni da ćemo imati prave villičare, opremu za skladištenje ili flotu koju tražite, a u isto vrijeme znate da ćete dobiti najsuvremeniju tehnologiju i uobičajenu Linde kvalitetu.

Kratkoročni najam viličara | Rabljeni viličar
Dugoročni najam viličara

Maksimalna fleksibilnost i predvidivost

Trebate li viličar na srednji ili dugoročni vremenski period i da istovremeno vrednujete kontinuiranu dostupnost vaše flote, bez rizika? Model dugoročnog najma Linde viličara nudi vam sve prednosti iznajmljenog viličara, kao i kompletnu uslugu održavanja i popravki po fiksnoj mjesečnoj cijeni. Sigurni ste da su vaši viličari spremni za upotrebu u svakom trenutku i da možete dugoročno predvidjeti troškove?

Prednosti dugoročnog najma viličara:

  • Garantirana operativna spremnost zahvaljujući mjesečnim ratama
  • Svi troškovi servisiranja i popravaka pokriveni su od samog početka
  • Pristupačne mjesečne rate kroz isplativo preventivno održavanje

Dugoročni najam viličara | Rabljeni viličar
Tip motora

Izaberite tip motora

Kategorija

Izaberite kategoriju viličara

Nosivost

Minimalna nosivost

Visina dizanja

Minimalna visina podizanja

Trenutno nemamo nijedan viličar s odabranim parametrima.

Rabljeni viličari Hrvatska, Industrijska ulica 18, Zagreb