Rabljeni viličar Hrvatska | Fleksibilnost na prvom mjestu

U većini slučajeva kada vam je potreban viličar, tada ga niko nema na lageru? Iz tog razloga vrlo veliki broj kompanija odlučuje se na kupnju viličara i ima ga u svom vlasništvu iako nemaju svakodnevne potrebe za istim. To svakako nije najefikasniji model poslovanja, pa smo iz tog razloga razvili segment kratkoročnog najma viličara. To su modeli unajmljivanja od jednog sata do jedne godine. Sve ovisi o konkretnom zahtjevu klijenta. 

U posljednjih nekoliko godina dogodila se jedna veoma značajna promjena na tržištu viličara. Sve je veći fokus na raznim modelima iznajmljivanja opreme, ali ni to nije prekretnica u poslovanju. Mi smo uočili još nešto značajnije. Promenili su se tradicionalni zahtjevi najma, koji podrazumjevaju detaljnu tehničku specifikaciju i vremenski period angažiranja. To više nije samo poznati sezonski interval ili planirano povećanje u proizvodnji. 

Sada su to zahtjevi koji definiraju posao, a koji npr. podrazumjevaju prijenos 10 paleta, u određenom vremenskom periodu, sa dodatnim opisom tereta. 

Zanimljivo, zar ne? Nama je to bio signal za radikalnu transformaciju poslovnog modela koji je bio aktivan već duži vremenski period. Kompanije koje traže ovakve usluge, nemaju čak ni operatera, pa je i to jedan od businessa. Analizirajući sve navedene informacije, aktivno smo u procesu proširivanja naše flote viličara, kao i usavršavanja modela kompletne usluge koja podrazumjeva transport viličara na lokaciju rada i uslugu operatera/vozača. 

Rabljeni viličari Hrvatska, Industrijska ulica 18, Zagreb