Rabljeni viličar Hrvatska | Proizvodi

Vučna vozila i tegljači

Prjievoz robe na bilo kojoj operativnoj lokaciji

Efikasnost transportnih procesa sa vučnim vozilima, tegljačima i viličarima sa platformom dokazana je u teškim uvjetima: uski prolazi, male površine za utovar, strme rampe ili neravne površine otežavaju nesmetan rad i stvaraju opterećenje za vozača. Vučna vozila, tegljači i viličari sa platformom kompanije Linde Material Handling dizajnirani su da udovolje ovim zahtjevima i tako pružaju veliku propusnu moć. Suvremeni sistemi upravljanja omogućavaju precizne manevre vožnje i male krugove za okretanje.

Potpuno prigušene kabine vozača osiguravaju da vozači mogu raditi bez umora. Osim toga, mnoga vučna vozila i tegljači imaju nekoliko sistema kočenja za veću sigurnost u bilo kojoj situaciji u vožnji. Vučna vozila, tegljači i viličari sa platformom kompanije Linde Material Handling vuku prikolice tereta između 3 i 25 tona. Veliki viličari sa odvojenim platformama također mogu preuzeti teret do 2 tone.

Vučna vozila i tegljači | Rabljeni viličar
Rabljeni viličari

Pametna alternativa

Zahtjevi za rabljene viličari su jednako individualni kao i kompanije koje ih koriste. Konkretno, novoosnovana poduzeća, kompanije u fazi rasta ili sa različitim radnim vremenom za viličare, traže mogućnosti da ispune svoje specifične zahtjeve i pouzdano i ekonomično. Rabljeni viličari kompanije Studio77 Linde viličari Hrvatska d.o.o. visokokvalitetna su i isplativa alternativa. Rabljeni viličari su također logičan dodatak za kompanije sa većom flotom viličara, ako je cilj pružanje odgovarajuće kombinacije nove opreme i rabljenih viličara a kako bi se zadovoljili različiti zahtjevi posla i primjene.

Kompanija Studio77 Linde viličari Hrvatska d.o.o. razvila je visokokvalitetno, pouzdano rešenje za ove zahtjeve. U tu svrhu rabljeni Linde viličari prolaze kroz standardizirani postupak reparacije. Ovo osigurava da rabljeni viličari ispunjavaju nužne standarde kvalitete za primjenu u najrazličitijim zahtjevima i uvjetimaa poslovanja.

Rabljeni viličari | Rabljeni viličar
Kratkoročni najam viličara

Budite spremni za neočekivane zahtjeve

Ako trebate pokriti sezonski pik, ili se pripremiti za predstojeći događaj ili se jednostavno pozabaviti činjenicom da su vaše knjige narudžbi pune, morati ćete maksimalno olakšati svojoj radnoj snazi i strojevima za upravljanje dodatnim radnim opterećenjem.

Naš model kratkoročnog najma viličara su vam na raspolaganju neprekidno, gdje možete računati na nas kao pouzdanog partnera u najrazličitijim zahtjevima posla. Bilo gdje da se nalazite u Hrvatskoj, možete biti sigurni da ćemo imati prave villičare, opremu za skladištenje ili flotu koju tražite, a u isto vrijeme znate da ćete dobiti najsuvremeniju tehnologiju i uobičajenu Linde kvalitetu.

Kratkoročni najam viličara | Rabljeni viličar
Dugoročni najam viličara

Maksimalna fleksibilnost i predvidivost

Trebate li viličar na srednji ili dugoročni vremenski period i da istovremeno vrednujete kontinuiranu dostupnost vaše flote, bez rizika? Model dugoročnog najma Linde viličara nudi vam sve prednosti iznajmljenog viličara, kao i kompletnu uslugu održavanja i popravki po fiksnoj mjesečnoj cijeni. Sigurni ste da su vaši viličari spremni za upotrebu u svakom trenutku i da možete dugoročno predvidjeti troškove?

Prednosti dugoročnog najma viličara:

  • Garantirana operativna spremnost zahvaljujući mjesečnim ratama
  • Svi troškovi servisiranja i popravaka pokriveni su od samog početka
  • Pristupačne mjesečne rate kroz isplativo preventivno održavanje

Dugoročni najam viličara | Rabljeni viličar
Tip motora

Izaberite tip motora

Kategorija

Izaberite kategoriju viličara

Nosivost

Minimalna nosivost

Visina dizanja

Minimalna visina podizanja

TRP0003 Vučna vozila i tegljači Brand: ID: 20101395M-1/035 Rabljeni viličar Hrvatska | Pretraga Upit
2000 kg 200 mm 2020
Rabljeni viličari Hrvatska, Industrijska ulica 18, Zagreb