Najam viličara, Rabljeni viličar, viličari svih vrsta i pogona (Linde i drugi)

Rabljeni viličar Hrvatska | Najam viličara

Iznajmljivanje viljuškara je najbrže rastući segment u okviru idustrije viličara. Ovaj poslovni model pruža klijentima fleksibilnost u poslovanju.

Najam viličara značajna je podrška businessima u svim industrijama u kojima je potreban prijenos tereta. 

Najam viličara može biti kratkoročan ili dugoročan. Kratkoročan najam je do 24 mjeseca, dok je dugoročan najam viličara sve preko toga. U najvećem broju slučajeva za potrebe kratkoročnog najma koriste se rabljeni viličari, dok se za potrebe dugoročnog koriste novi viličari. Naravno, to ne mora biti pravilo i sve ovisi o specifičnosti zahtjeva određenog businessa. 

U segmentu najma viličara najvažnija je dostupnost viličara i veliki izbor različitih tehničkih specifikacija, kako biste bili u mogućnosti odgovoriti na što više različitih zahtjeva. 

Najam viličara izuzetno je pogodan u slučajevima kada imate povremene ili vremenski ograničene zahtjeve posla. To može biti povećanje proizvodnje u određenom vremenskom periodu ili ako u vašoj indutriji postoje sezonski intervali. Korisnici viličara mogu biti i kompanije koje nemaju proizvodne procese ili velika skladišta. To se odnosi na jednokratne zahtjeve, kao što su istovari ili pretovari kamiona, pomoć u građevinskim projektima ili na primjer organizacija velikih događaja kao što su sajmovi ili koncerti. 

Sada ste u stanju da se fokusirate na svoj osnovni business, a mi smo tu ukoliko trebate nešto prenijeti, istovariti, pomaknuti i na taj način vam pomoći da vaše poslovanje ostane stabilno te da nesmetano funkcionira, makar što se viličara tiče.

Podaci o potrebnom viličaru
Podaci o korisniku
Rabljeni viličari Hrvatska, Industrijska ulica 18, Zagreb