O nama, Rabljeni viličar, viličari svih vrsta i pogona (Linde i drugi)

Rabljeni viličar Hrvatska | O nama Rabljeni viličar Hrvatska | O nama
Rabljeni viličar Hrvatska | O nama

Rabljeni viličari Hrvatska je kompanija koja se bavi prodajom, najmovima, servisiranjem i repariranjem viličara. Web portal www.rabljeni-vilicar.hr osmišljen je sa ciljem da se klijentu omogući   široki izbor viličara svih kategorija, svima onima kojima je neophodna manilupacija teretom na najefikasniji i najsigurniji mogući način. Inovativni pristup tržištu i razumijevanje zahtjeva posla naših klijenata omogućio nam je novi pogled na viličarsku industriju. U pitanju je puno više od tehničkih karakteristika viličara i opreme za manipulaciju. Dostupnost i pouzdanost su svakako jedne od najvažnijih elemenata u izboru izvora za vaše rabljene viličare, neovisno o tome je li  model suradnje kupnja ili najam. 

Analizirajući trendove poslovanja, utvrdili smo da značajan broj kompanija nema vremena posjećivati mjesta gdje je izložena industrijska oprema i viličari i na taj način vršiti odabir adekvatne opreme za svoj posao.

Najveći dio poslovanja i odabira viličara za kupnju ili najam obavlja se preko Interneta.

Naši prodajni predstavnici u suradnji sa IT stručnjacima osmislili su web platformu na kojoj možete pronaći rješenje za kupnju ili najam viličara u najkraćem vremenskom periodu, na efikasan i pouzdan način. Isto tako, bavimo se otkupom ili reparacijom vaših viljuškara u industrijskim uvjetima, a u našoj ponudi imamo opcije „staro za novo“ ili „staro za mlađe“. 

Ukoliko postoji potreba, za vas selektiramo i nabavljamo viličare od naših partnera diljem Europe. U svakom trenutku, ako se odlučite kupiti ili unajmiti viljuškar od nas, možete računati na servisnu podršku koja brine o tome da vaši viličari budu operativni i sigurni za najteže poslove. 

Rabljeni viličari Hrvatska, Industrijska ulica 18, Zagreb